#Kapitalishti

în Puncte de vedere de

Pe “kapitaliști” nu-i vor deranja niciodată fenomene precum topirea ghețarilor, incendiile de pădure, schimbările climatice, nu-i vor supăra bombele nucleare, sărăcia, lipsa diversificării inputurilor, imaturitatea piețelor, volatilitatea acestora și as putea spune ca nici crizele economice.

Am pus ghilimele ca noi nu avem kapitaliști, avem doar aspiranți, dar nu la ei mă refer ci la pseudo analiștii #kapitalishti, care sunt mai periculoși decât capitaliștii pentru ca nu au răbdarea sa înțeleaga economia și cred ca se pricep la toate, deși nu se pricep la cel mai important factor de producție, adică la oameni.

Pe capitaliști îi supără un singur lucru: venitul individului care muncește pentru ei.

Salariul lui, pensia lui.

Nu-i asa ca asta observați cu toții?

Nu vad nici un analist din acesta plin de diplome și de intrări pe media, nici un capitalist din acesta lobbyst sa spună și el ceva de reforme economice legate de restructurarea antreprenoriatului și educarea, respectiv specializarea sa, de dezvoltarea economica, de inovație tehnologica, de progres.

Nu.

Doar lacrimi de crocodil. Cei mai ghinioniști  oameni, zău.

Nu îi auzi decât ca sunt salariile și pensiile mari și de aceea nu mai au ei, săracii capitaliști, ce mânca.

Li se “erodează” randamentele.

Dar, dragilor, haideți sa le dam satisfacție.

Haideți sa ne întoarcem la sclavagism! Dar hai sa nici nu mai doriți salarii și pensii.

Munciți, dragilor, din pasiune pentru antreprenorul sau analistul care își pierde simțul ridicolului din dorința de afirmare.
Pasiune, love, implicare!

Cine are nevoie de bani?

Nu înțelegeți ca dacă va creste vouă salariul, respectivul capitalist nu își mai duce amanta în Bora Bora? Nu mai merge cu X6?

Cât de lipsiți de suflet sa fiți, egoistilor care vreți un trai decent cu orice preț, iar acest preț este plătit de amărâtul de capitalist care tocmai ce a achiziționat un iaht.

Scuze, dar în seara asta am auzit niște aberații la TVR1, încât concluzionez ca ridicolul nu are limite pe axa minus infinit.
Enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*