Dacă crește, de ce crește? Dacă scade, de ce scade? Sau cum îmbolnaviți lumea cu șopârle… Astăzi, despre inflație și creșterea prețurilor.

în #nudezinformarii de

Scad salariile! Au explodat preturile! A crescut ROBOR-ul! Pe ei, pe mama lor!

O mână de pierzători, mai multi în februarie, foarte puțini în ultima perioadă, au ajuns să se substituie opiniei publice, să se substituie elitelor, să se susbtituie adevărului, realității, științei, să mintă cu nerușinare dar cu tupeu excesiv, în speranța că vor convinge ei lumea că ceea ce se întâmplă e dezastruos și că numai alții (care alții? nedefiniti – asta e marea vulnerabilitate a lor, ca daca le dai un ciolan nici nu stiu ce sa facă si se mai si cearta care să-l “substituie”) ar putea rezolva situația.

Nu am nici o problemă, dreptul la opinie este garanta de Constituție, dar tocmai de aceea consider că și eu am dreptul să am o opinie sau să contrazic acești ghindoci care cred că, dacă sunt agresivi sau folosesc invective, au și dreptate. Habar nu au!

Nici o teorie economică nu le stă în față, nici un exemplu practiv nu îi convinge, ei continuă în limitarea lor stone-age, negând principii economice, negând orice care nu e de insipirație tfl-istă (că așa înteleg că se autointitulează).

Anonimi ai vremii, sub vreme.

Să revenim. Ai o țara cu deflație cronică

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*