Calea către Marele NU Dezastrele din trecut sunt acoperite de o propagandă de cea mai joasă speță pentru

în #nudezinformarii de

România lui noiembrie 2017 este o țară murdărită zilnic de o facțiune intolerantă, născută din neputințele trecutului și din frustrarea minoritarului etern, care pregătește pas cu pas “Ziua Marelui Nu.

Spre deosebire de sarbătoarea cu același nume din Grecia, (sărbătoare în care grecii sarbătoresc curajul de a spune “nu” in fata iminentei invazii a Italiei fasciste), în România acest “nu” nu are legatură cu vreun act de curaj sau de asumare a vreunei responsabilități. Nu are legătură cu nici un proiect de țară, cu nici un proiect pentru dezvoltarea României, cu nici un proiect pozitiv. Acest mare “nu” care vi se inoculează zi de zi în creier se referă la votul negativ pe care va trebui să îl dati, în 2020 sau mai devrem (așa spera unii) în așa fel încât câstigătorii de ieri să fie perdanții de mâine.

Atâta pot ei. Doar injurii, invective, block pe facebook, agresivitate și multă, poate prea multă spălare de creiere.

Mai tineti minte Romania 100? A adunat vreo 50 mii de like-uri la un moment dat. A fost motivul pentru care personajul principal nici nu a candidat. Si-a dat seama ca nu are adepti.

Apoi a facut Platforma 100. Are vreo 36 mii de like-uri. Dar e critic. Exista. Iese la protest. Își dorește sa conducă o țară, dar nu a avut curaj sa se lupte pentru ea, sa candideze, să se etaleze ca om al propriilor idei. evident, e sfânt, iar majoritatea e formată din proști.

Acum , oricine care nu există public sau e uitat, poate fi “resuscitat” dacă înjură. Pe cineva de la putere sau doar pe un anume personaj

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*